Dealers

Geluk, het enige wat meer wordt door te delen. Een nieuwe DIÈZ ? Elke nagel, elke steek, leeft in de herinnering van de maker. Hij kent zijn creatie van splinter tot groef en heeft ziel en zaligheid in zijn werk gestopt. Het resultaat van zijn passie en vakmanschap is een uniek stuk, een meubel als sierraad voor uw interieur. Want geluk moet je delen.

In heel Nederland naar DIÈZ

Advies

Verschillende interieur-professionals werken projectmatig met DIÈZ producten maar hebben onze modellen niet op voorraad. Samen met één van de DIÈZ adviseurs bent u van harte welkom in onze Showroom. Hier kunnen wij u de verschillende modellen en mogelijkheden laten zien.

Winkels

In de DIÈZ stores wordt u door onze vakbekwame verkoopmedewerkers geholpen met uw aankopen. Aangezien DIÈZ een groot aantal modellen voert kan het zijn dat niet alle gewenste items aanwezig zijn. In dit geval kan er een afspraak gemaakt worden om onze showroom te bezoeken. Hier is het gehele assortiment te bezichtigen. Wilt u weten of een product op de door u gekozen locatie aanwezig is? Bel ons gerust en wij helpen u graag verder.

Concept

Onze concept stores kenmerken zich door een speciale DIÈZ afdeling. Ook hier wordt u door onze vakbekwame verkoopmedewerkers en adviseurs geholpen met uw aankopen. Is het door u gekozen model niet aanwezig tijdens uw bezoek? Wij plannen graag een bezoek aan de DIÈZ Showroom voor u in.